Biztosítások

Munkánk során ügyfelek és egyéb személyek széles választékával kerülünk kapcsolatba, s mint minden vállalkozásnál itt is előfordulhat, hogy akaratlanul is hibát követünk el, mely során anyagi, szakmai vagy egyéb kárt okozunk. Cégünk fokozott figyelmet biztosít ezen esetek elkerülésére, ugyanakkor, az is fontos számunkra, hogy ha mégis előfordulna bármilyen eset, akkor biztosított legyen a károsultak számára a kártérítés lehetősége.

 

A Letting Base Limited a következő biztosításokkal rendelkezik:

Professional Indemnity Insurance

Szakmai felelősségbiztosítás, mely fontos fedezet azoknak a vállalkozásoknak, amelyek tanácsokat adnak vagy szakmai szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleknek. Ez a biztosítás anyagi fedezetet biztosít kártérítési követelések és jogi költségek esetén, ha ügyfelünk pénzügyi vagy szakmai veszteséget szenved a mi gondatlanságunkból kifolyólag.

Public Liability Insurance

Nyilvános felelősségbiztosítás, mely anyagi fedezetet biztosít, ha bármely ügyfelünk vagy bárki veszteséget vagy sérülést szenved miattunk.

Employers Liability

Minden olyan az Egyesült Királyságban működő vállalkozásnak kötelező munkáltatói felelőségbiztosítással rendelkeznie, amely legalább 1 munkavállalót foglakoztat.