Referenciálás

Referenciálás

 

Szoba és stúdiólakás esetén

A legtöbb szoba és stúdiólakás bérlése esetén cégünk nem kér referenciákat a leendő bérlőktől, de bizonyos esetekben (ahol a landlord vagy az önkorményzat kéri) előfordulhat, hogy ezen szálláshelyek bérlőitől is kérünk referenciákat.

Önálló ingatlan bérlése esetén

Az egész ingatlant csak azoknak van lehetősége bérelni tőlünk, akik már bizonyos ideje az Egyesült Királyságban élnek és sikeresen átmennek a referenciáláson. Milyen referenciákra lesz szükség? A következő, általában 6 hónapos, egyesült királyságbeli referenciákat kérjük:

  • banki 
  • munkáltatói
  • lakásbérlési

Ezen felül, mint minden bérlőnknek (akár szobát, stúdiólakást vagy egész ingatlant bérel) igazolnia kell, hogy joga van az Egyesült Királyságban tartózkodni és élni, s ezáltal jogosult ingatlan bérlésére. Ehhez általában csak egy útlevélre/személyigazolványra (ezek bármelyike önmagában is elégséges) van szükség. Azon leendő bérlőinknek, akiknek vízumra van szüksége (pl: nem magyar házastárs/pár esetén) az érvényes vízum bemutatása is szükséges. Ezeket az iratokat cégünk köteles ellenőrizni, illetve a róluk készült másolatot a bérlés teljes idejére megőrizni. 

Leendő bérlőink referenciálását a Good2Rent  cég végzi.

Referenciálás költsége: 

A referenciálás díjtalan.*

*Cégünk semmilyen díjat nem számol fel a referenciálásért. A Good2Rent-nél minden lakó saját maga tud referenciát igényelni a maga számára, melynek eredményet cégünk megkapja. A Good2Rent díja a bérlők számára az első évben ingyenes, a 2. évtől évi £10/fő. A Good2Rent árai megtekinthetőek ITT .