Szállás rövidtávra

A bérlet feltételei rövid távú bérlés esetén:

A szállás elfoglalása előtt egy határozott idejű lakásbérleti megállapodást kötünk lakóinkkal. A bérleti szerződes a lakó(k) által meghatározott napon lép életbe es szűnik meg.

A szállásdíj egy- és két személyes szobákban, illetve stúdiólakásban való elhelyezésre vonatkozik.

 

Bérleti idő:

A szállás elfoglalása előtt egy határozott idejű lakásbérleti megállapodást kötünk lakóinkkal. A bérleti szerződes a lakó(k) által meghatározott napon lép életbe es szűnik meg. A bérlés időszaka nem lehet rövidebb 4 éjszakánál és nem lehet hosszabb két hétnél. 

A rövid távra szobát vagy studió lakást bérlő lakóinknak igény esetén lehetőségük van áttérni hosszú távú bérleti szerződésre.

 

Költségek:

Rövid távra beköltöző lakóink szállásdíja:  az adott szoba heti bérleti díját vesszük alapul és  a szálláson töltött napok száma szerint részarányosan számoljuk ki a lakbért.  A lakbérhez adódik még kulcsszettenként £12 adminisztrációs díj, mely a kulcsok hiánytalan leadása esetén visszafizetésre kerül a kiköltöző lakó(k)nak. 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kiköltözés akkor végleges, ha a kulcsokat is megkaptuk a kiköltözés napján déli 12 óráig vagy amennyiben a kiköltözés hétvégére esik, akkor az azt követő hétfőn déli 12 óráig. A kulcsok kiköltözést követő mielőbbi leadása alapvető fontosságú, mert a bérlés addig fennáll, amíg a kulcsokat meg nem kapjuk a kiköltözött bérlőnktől. A kulcsok leadása nélkül az adott ingatlant nem tudjuk újból bérbeadni. Ebből kifolyólag nem tudunk olyat elfogadni, hogy a kulcsokat néhány nap/hét múlva juttatja vissza a kiköltözött bérlőnk. Ilyen esetben a lakbért a kulcsok leadásának napjáig köteles fizetni a bérlő.

Ágyneműszett:

Költségmentesen biztosítunk teljes ágyneműszettet huzattal együtt. Az ágyneműszett (ellentétben a hosszú távú bérléssel) nem vadonatúj ;s nem válik a bérlő tulajdonává.

Szolgáltatás

A rövid távra fizetett bérleti díj (a hosszú távú tartózkodással megegyező módon) a szoba bérlését, valamint az ingatlanban található helyiségek és felszerelések használatát foglalja magában.

 

Cégünk profiljából adódóan, sajnos, nem áll módunkban egyéb, ún. szállodai szolgáltatásokat nyújtani, mint pl: mosatás, étkezés, szabadidős programok.