Munkavállalás

Ingyenes segítség a munkakeresésben

Szeretnénk felhívni mindenki figyelmét, hogy nem munkaközvetítő irodaként üzemelünk, hanem egy plusz szolgáltatásként, INGYEN probáljuk segíteni a lakóinkat a mielöbbi munkába állásban.  Munkaügyi tájékoztatónk keretében minden lakónknak segítünk az önéletrajz elkészítésében, időpontot kérünk a National Insurance szám interjújára  es átadjuk a partnercégeink listáját, melyen a cégek elérhetőségei mellett teljes körű magyar leírás található az adott munkáltató által kinált pozíciókról, a munkavállalóval szemben támasztott követelményekről (pl: angol nyelvtudás szintje, esetleges szakképzettség vagy az adott pozícióban megszerzett korábbi tapasztalat), a jelentkezés módjáról, s ezeken felül minden ide kapcsolódó információról. Partnercégeink egy állásinterjút követően döntik el, hogy felveszik-e a jelentkezőt vagy sem. Amennyiben valaki megfelel a cég elvárásainak, akkor alkalmazni fogják, ha viszont valamilyen oknál fogva nem tud eleget tenni a követelményeknek (Pl: nem rendelkezik a kivánt nyelvtudással vagy szakképzettséggel), akkor a mi ránk való tekintettel sem fogják alkalmazni.

 

FOLYAMATOS, AZONNALI MUNKAERŐFELVÉTEL PARTNERCÉGEINKNÉL

  • Szakképzettséget nem igénylő, szobalányi (Hölgyeknek), Konyhai kisegítő, Linen Porter (Uraknak) és felszolgáló pozíciók (hölgyeknek és uraknak egyaránt) alapszintű angol nyelvtudással!
  • Felszolgáló, bárpultos, szobalány, londiner, linen porter munkák folyamatosan elérhetőek. Felszolgáló és bárpultos pozíciókhoz köyépfokú angol nyelvtudás, a többihez pedig alapfokú angol nyelvtudás szükséges.
  • Gyári-, ipari-, raktárosi es egyéb munkákat kinál nagyhírű munkaközvetítő cég. Hölgyek es Urak jelentkezését egyaránt várják. Feltétel: középfokú angol nyelvtudás! Fontos, hogy az angolt használni is tudja a jelentkező, s ne csak elméleti tudással rendelkezzen!
  • Biztonsági őröket keres É-NY Londoni székhelyű cég. Szakképzettség nem szükséges. Elvárások: legalább erős alapfokú angol nyelvtudás es jó megjelenés! Minden jelentkezőnek SIA vizsgat kell tennie,amelyhez a cég segítséget nyújt. 

Partnereinknél további pozíciók is elérhetőek a Londonban elhelyezkedni kivánó munkavállalóknak.

Minimálbér az Egyesült Királyságban:


Az Az óránkénti minimálbér az Egyesült Királyságban jelenleg

-21 év felettiek esetében £7.50/óra

-18-20 év közöttiek esetében £7.05/óra

-18-20 év közöttiek esetében £5.60/óra (nem iskolaköteles, de még 18 éven aluli személyeknek)

- 18 év alatti munkavallalókra : £4.05/óra

- Gyakornokok: £3.30/óraAz egyes értékek az óránkénti bruttó bérek, amelyből a munkáltató levonja az adót.

Egyesült Királyság elhagyása:
Ha valaki hazatér Magyarországra, a levont és befizetett adót  vissza lehet igényelni. További információ: www.taxback.com

Az alábbi weboldalon egy olyan kalkulátor található, amellyel a heti, havi vagy éves bruttó bért beírva kiszámolhatjuk, hogy várhatóan mennyi adót kell majd fizetnünk egy adott időszakra:www.listentotaxman.com

További információért kérjük vegye fel kollegánkkal a kapcsolatot a következő telefonszámon:

Tel.: 06-30-444-66-44 vagy 06-30-444-7777, Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Várjuk jelentkezését!

Bejelenetkezés