Általános tájékoztató

Elsősorban szobakiadással foglalkozunk, de stúdiólakásokat és önálló ingatlanokat (1, 2, 3 ... szobás lakások/házak) is kínálunk bérbeadásra. Az osztott (nem egyben, hanem szobánként bérbeadott) ingatlanokban a konyhát, fürdőszobát es az ingatlanhoz tartozó egyéb helyiségeket a lakók közösen használják. A szobák egy, illetve kétszemélyesek.

Fontos:

 • háromszemélyes szobákat nem kínálunk.

 • kisgyermekes családokat nem áll módunkban szobában elhelyezni. Számukra (az elérhetőség függvényében) stúdiólakást, vagy nagyobb ingatlant kínálunk.

 • Minden bérlőnknek hivatalos lakásbérleti szerződést és lakcímigazolást adunk.

 • Kérésre minden lakónknak referenciát állítunk ki. A referencia kiállítása díjmentes.

 

Szolgáltatásaink:

 • Szobák, stúdiólakások és teljes ingatlanok bérbeadása;
 • Széleskörű szolgáltatások;
 • Rugalmas bérlési feltételek;
 • Hivatalos lakásbérleti szerződés;
 • Nyugta/számla minden befizetésről;
 • Többféle lakbérfizetési lehetőség;
 • 24 órás emergency telefonszám;
 • A frissen Londonba érkező lakóinknak segítség az N.I. szám igénylésben, bankszámlanyitásban, önéletrajzkészítésben;
 • A megosztott ingatlanban lakók számára ingyenes WI-FI;
 • Angol nyelvű weboldalunkhoz kapcsolódó ügyfélszámla minden bérlőnek, ahol megtekinthetőek a bérléssel kapcsolatos adatok, dokumentumok, bérléssel kapcsolatos befizetések, számlaegyenleg, jelenthető az ingatlanban tapasztalt hiba, böngészhetnek elérhető ingatlanjaink között, időpontot foglalhatnak háznézésre, stb)
 • Mobil applikáció (angol nyelvű) - letöltésével bármikor és bárhonnan hozzáférhetnek ügyfeleink az ügyfélszámlájukhoz, és mindazokat intézhetik az applikáción keresztül, amire az ügyfélszámlájukon lehetőség van (lásd fentebb)

Főbb jellemzők
- Apple és Android változatokban letölthető

- 360 ° -os virtuális valóság-nézet

- Új ingatlan értesítések

- Időpontfoglalás háznézésre

- Élő chat

- Egyéni ingatlan keresés

- Google utca nézet

 - Uber integráció

 - 40 nyelven (köztük magyarul is) érhető el (Google fordító segítségével)

 - A bérléssel kapcsolatos tájékoztató anyagokat (pl: házirend, hibabejelentés menete és módja,  "How to Rent" tájékoztató, stb.)

- És még sok más...

 • Magyar nyelvű ügyintézés;
 • Ingyenes elérhetőség Chaten és Skypeon*

*A chat és skype használatához internetre van szükség.

 

Szállásfoglalás:

Cégünk elsősorban hosszú távú ingatlankiadással foglalkozik. Ez nagy mértékben befolyásolja a szállásfoglalás módját és lehetőségeit. Mindenkori berlőinknek ugyanis határozatlan idejű lakásbérleti szerződésük van velünk, aminek felmondásáról két héttel a tervezett kiköltözésük előtt kell minket ertesiteniük. Emiatt, mi csak 2 héttel az aktuális dátum előtt fogunk tudomást szerezni arról, hogy egy adott napon, ( pl: július 10-én)  hol és milyen szállásaink lesznek elérhetőek és mennyibe kerülnek.

​Kétféle szállásfoglalás adható le nálunk:

 • általános foglalás -  a jelenleg még nem Londonban élők és azok részére, akik nem tudják előre megtekinteni és kiválasztani leendő szálláshelyüket, valamint akik nem ragaszkodnak egy adott környékhez és/vagy szállástípushoz, de szeretnének nálunk szállást foglalni, hogy az érkezésük/beköltözés napján biztosan legyen szálláshelyük. Ebben az esetben a foglalási díj: £25/fő, melyet jóváírunk a lakásbérleti szerződés megkötésekor.  Ez a foglalási mód kizárólag azok számára megfelelő opció, akik nem ragaszkodnak egy adott területhez/szállástípushoz és akár egy lakótárssal megosztott szállás is megfelelő számukra. A szállásfoglalás ebben az esetben bármikor leadható számunkra, amikor már meg van a Londonba érkezés pontos dátuma, vagyis, pl: már megvásárlásra került a repülőjegy/buszjegy.
 • konkrét szállás lefoglalása - Londonban élő leendő ügyfeleinknek lehetőségük van a beköltözés előtt megtekinteni elérhető ingatlanjainkat, s azok közül kiválasztani és lefoglalni a számukra leginkább megfelelőt. A lefoglalt szállást hírdetéseinkből eltávolítjuk és tovább már nem lesz elérhető bérlésre más számára. Konkrét szállás lefoglalásakor (mind  szobák, mind pedig studiólakások esetén) a foglalási díj £50/fő, melyet szintén levonunk a beköltözéskor fizetendő teljes összegből. Ezt a foglalasi módszert javasoljuk mindazok számára, akiknek fontos, hogy a szállásuk egy adott környéken legyen és/vagy ragaszkodnak egy bizonyos szállástípushoz (pl: stúdiólakás, egyszemélyes szoba). Ebben az esetben csak 2 héttel az érkezés időpontja előtt van leghamarabb lehetőség szállásfoglalásra, hiszen a mindenkori lakóink a kiköltözük előtt két héttel mondják fel a szállásukat, s mi ekkor értesülünk az adott bérlemény megüresedéséről és innentől tudjuk felrakni az adott szállást további bérbeadásra kínálni. Ebből kifolyólag, azon leendő ügyfeleink, akiknek fontos az elhelyezkedés és/vagy a szobatípus, az érkezésük előtt két héttel tudják weboldalunkon megtekinteni az érkezésükkor elérhető szállásainkat, s ha azok között számukra megfelelőt találnak, akkor konkrétan arra a szállásra tudnak foglalást leadni.

Foglalás személyesen és emailen keresztül is leadható.  

A foglalási díj minden esetben

 • csak felnőttekre vonatkozik.

 • jóváírásra kerül a beköltözéskor fizetendő teljes összegbe.

 • a lakó bérlési szándéktól való elállálása esetén nem kerül visszafizetésre.

 • A foglalási díj a magyarországi kapcsolatunknak leadott foglalások esetén is fizetendő.

 • befizethető személyesen és bankszámlán keresztül is. 

Amennyiben az ügyfelünk eláll a bérlési szándéktól a foglalási díj befizetését követően, úgy a foglalási díj nem kerül visszatérítésre.

 

A foglaláshoz a következő adatok szükségesek:

 • érkező(k) neve - (kiskorú és fiatalkorú érkező életkorát kérjük feltüntetni);

 • érkezés ideje;

 • esetleges fuvarigény megjelölése  (érkezési idő és érkezési hely /repülőtér, vonat- vagy buszállomás, egyéb helyszín ahová  a fuvart kéri az utas/  megjelölése);

 • kért szállás típusa és különleges igény megjelölése (Felhivjuk mindenki figyelmét, hogy ezeket a kéréseket csak és kizárólag az elérhetőség függvényében áll módunkban teljesíteni. Abban az esetben, ha a beköltözés napjára nem válik elérhetővé az ügyfelünk igényének megfelő szoba vagy studólakás, akkor ideiglenesen az elérhető szállások közül lehet választani, s amint egy megfelelő szálláshely megüresedik azonnal lehetőség van megnézni és átköltözni.);

 • Mobil telefonszám (mely az érkezés napján elérhető lesz);

 

Bérleti idő:

 • Leginkább hosszú távú kínálunk szállásokat, de, ha van kiadó ingatlanunk, akkor rövid távra is rendelkezésre bocsátunk szobát vagy stúdiólakást. Hosszú távú bérlésnek számít minden 2 hétnél hosszabb időre történő tartózkodás. Rövid távra minimum 4 éjszakától  maximum 2 hétig bérelhetőek az ingatlanjaink. 

 • Önálló ingatlanjaink bérleti ideje 6 hónap vagy 1 év, mely igény esetén tovább hosszabbítható.

 

Lakásbérleti szerződés:

Bérlőinkkel 6 hónapos szerződést kötünk, mely két hét felmondással bármikor (akár az első hat hónapban is) felmondható

A szerződés az első 6 hónapot követően periódikus (rendszeresen megújuló, határozatlan idejű) szerződéssé válik. A 6 hónap leteltével (amennyiben a bérlésben nem következik be változás) nem kell új szerződést írni, hiszen az eredeti szerződés lesz továbbra is érvényes.

Új szerződés kötésére akkor van szükség, ha a bérlésben változás következik be.

 

Bérléshez szükséges dokumentumok:

 • Útlevél vagy személyi igazolvány
 • EU Settled vagy pre-settled statusz igazolása. (e-mail vagy kód)
 • Lakcímkártya vagy a legutóbbi lakcímet igazoló irat, pl: angol jogosítvány

Ezeket a dokumentumokat minden leendő bérlőnktől kérjük a beköltözés napján. Cégünk (a bérlési jogosultság és a pénmosás elleni törvények értelmében) köteles ezeket az iratokat elkérni, lemásolni és a másolatot a bérlés teljes idejére megőrizni.

 

A bérlés feltétele hosszú távú bérlés esetén:

A szállás elfoglalása előtt 6 hónapos névre szóló szerződést kötünk lakóinkkal, AMI kéthetes felmondási idővel bármikor felbontható (akár az első 6 hónap alatt is). Ennek megfelelően, lakóinknak 2 héttel a tervezett kiköltözésük előtt jelezniük kell kiköltözési szándékukat. A lakásbérleti szerződes felmondása esetén az utolsó két hétre már nem kell lakbért fizetni, hiszen az a beköltözéskor már előre rendezve lett. Amennyiben nem kapunk felmondást bérlő(i)nktől a szerződés 6 hónap után automatikusan megújul, így nem kell meghosszabbítani vagy újraírni.  A lakó(k) másik ingatlanunkba költözése esetén  új lakásbérleti szerződés kötése szükséges.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kiköltözés akkor végleges, ha a kulcsokat is megkaptuk a kiköltözés napján déli 12 óráig vagy amennyiben a kiköltözés hétvégére esik, akkor az azt követő hétfőn déli 12 óráig. A kulcsok kiköltözést követő mielőbbi leadása alapvető fontosságú, mert a bérlés addig fennáll, amíg a kulcsokat meg nem kapjuk a kiköltözött bérlőnktől. A kulcsok leadása nélkül az adott ingatlant nem tudjuk újból bérbeadni. Ebből kifolyólag nem tudunk olyat elfogadni, hogy a kulcsokat néhány nap/hét múlva juttatja vissza a kiköltözött bérlőnk. Ilyen esetben a lakbért a kulcsok leadásának napjáig köteles fizetni a bérlő.

Költségek

Beköltözéskor fizetendő szobabérlés esetén:

 • egy teljes heti lakbér + a tört hét (ha aktuális);

 • az utolsó két heti lakbér (a felmondást követő hétfőtől, a kiköltözés előtti utolsó két hét lakbérét fedezi);

 • Kulcsdíj - £12, mely a kulcsok hiánytalan leadása esetén visszafizetésre kerül a kiköltözéskor minden lakónak; Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kiköltözés akkor végleges, ha a kulcsokat is megkaptuk a kiköltözés napján déli 12 óráig vagy amennyiben a kiköltözés hétvégére esik, akkor az azt követő hétfőn déli 12 óráig. A kulcsok kiköltözést követő mielőbbi leadása alapvető fontosságú, mert a bérlés addig fennáll, amíg a kulcsokat meg nem kapjuk a kiköltözött bérlőnktől. A kulcsok leadása nélkül az adott ingatlant nem tudjuk újból bérbeadni. Ebből kifolyólag nem tudunk olyat elfogadni, hogy a kulcsokat néhány nap/hét múlva juttatja vissza a kiköltözött bérlőnk. Ilyen esetben a lakbért a kulcsok leadásának napjáig köteles fizetni a bérlő.

Esetleges további költség:

 • Ágyneműszett: Korábban az adminisztrációs díj tartalmazott egy teljes ágyneműszettet (paplan, párna, lepedő+huzatok). Az adminisztrációs díjat eltöröltük, s az ágyneműt igény esetén költségtérítés ellenében tudjuk biztosítani.

Az ágyneműszett díja: £25/fő

 

Beköltözéskor fizetendő stúdiólakások esetén:

 • egy hét lakbér;

 • az utolsó két/négyheti lakbér (a felmondást követően, a kiköltözés előtti utolsó két/négy hét lakbérét fedezi);

 • Kulcsdíj - £12, mely a kulcsok hiánytalan leadása esetén visszafizetésre kerül a kiköltözéskor minden lakónak. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kiköltözés akkor végleges, ha a kulcsokat is megkaptuk a kiköltözés napján déli 12 óráig vagy amennyiben a kiköltözés hétvégére esik, akkor az azt követő hétfőn déli 12 óráig. A kulcsok kiköltözést követő mielőbbi leadása alapvető fontosságú, mert a bérlés addig fennáll, amíg a kulcsokat meg nem kapjuk a kiköltözött bérlőnktől. A kulcsok leadása nélkül az adott ingatlant nem tudjuk újból bérbeadni. Ebből kifolyólag nem tudunk olyat elfogadni, hogy a kulcsokat néhány na/hét múlva juttatja vissza a kiköltözött bérlőnk. Ilyen esetben a lakbért a kulcsok leadásának napjáig köteles fizetni a bérlő.

Esetleges további költség:

 • Ágyneműszett: Korábban az adminisztrációs díj tartalmazott egy teljes ágyneműszettet (paplan, párna, lepedő+huzatok). Az adminisztrációs díjat eltöröltük, s az ágyneműt igény esetén költségtérítés ellenében tudjuk biztosítani.

Az ágyneműszett díja: £25/fő

 

Beköltözéskor fizetendő egész ingatlan bérlése esetén:

 • egy hónap lakbér;

 • egy hónap depozit  (Lekötésre kerül a TDS deposit scheme-be és a kiköltözést követően kerül visszafizetésre.);

 

Általános bérleti díjak

 • Egy másik személlyel megosztott szoba(kétágyas): £80-£110/fő/hét

 • Kétszemélyes szoba (dupla): £160-£220/hét/szoba

 • Kétszemélyes (dupla) szoba 1 fő részére: £140-£175/hét

 • Egyszemélyes szoba(single): £95-£135/hét

 • Duplaszoba 1 fő részére: £120-tól

 • Studió lakás(garzon): £170-£250/hét

(Szoba és bedsit áraink minden közüzemi számlát és a Council Tax-et is tartalmazzák. Studiólakások esetén az ár tartalmazza a közüzemi számlát, s ahol külön nem jelezzük, ott a Council Tax-et is.)

 

A bérlet feltételei rövid távú bérlés esetén:

A szállás elfoglalása előtt egy határozott idejű lakásbérleti megállapodást kötünk lakóinkkal. A bérleti szerződes a lakó(k) által meghatározott napon lép életbe es szűnik meg. A bérlés időszaka nem lehet rövidebb 4 éjszakánál és nem lehet hosszabb két hétnél. 

Rövid távra beköltöző lakóink szállásdíja: az adott szoba heti bérleti díját vesszük alapul és  a szálláson töltött napok száma szerint részarányosan számoljuk ki a lakbért.  A lakbérhez adódik még kulcsszettenként £12 adminisztrációs díj, mely a kulcsok hiánytalan leadása esetén visszafizetésre kerül a kiköltöző lakó(k)nak. 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kiköltözés akkor végleges, ha a kulcsokat is megkaptuk a kiköltözés napján déli 12 óráig vagy amennyiben a kiköltözés hétvégére esik, akkor az azt követő hétfőn déli 12 óráig. A kulcsok kiköltözést követő mielőbbi leadása alapvető fontosságú, mert a bérlés addig fennáll, amíg a kulcsokat meg nem kapjuk a kiköltözött bérlőnktől. A kulcsok leadása nélkül az adott ingatlant nem tudjuk újból bérbeadni. Ebből kifolyólag nem tudunk olyat elfogadni, hogy a kulcsokat néhány nap/hét múlva juttatja vissza a kiköltözött bérlőnk. Ilyen esetben a lakbért a kulcsok leadásának napjáig köteles fizetni a bérlő.

Esetleges további költség:

 • Ágyneműszett: költségmentesen biztosítunk teljes ágyneműszettet huzattal együtt. Az ágyneműszett (ellentétben a hosszú távú bérléssel) nem vadonatúj.

 

Ingatlanok megtekintése beköltözéskor

 • Általános foglalás esetén (amikor nincs konkrét ingatlan lefoglalva, hanem a helyszínen szeretne az ügyfél ingatlant választani az elérhetőségek közül):  Amennyiben frissen érkezett lakóink legkésőbb délután 4 óráig irodánkba érkeznek, (kollegáink elérhetőségének függvényében) lehetőségük van még a beköltözés előtt elérhető ingatlan(oka)t nézni, s kiválasztani, hogy melyikbe szeretnének beköltözni. A délután 4 óra után érkező lakóink egy általunk kiválaszott ingatlanban kerülnek elhelyezésre az érkezés ejszakájára, és másnap lesz lehetőségük más elérhető  ingatlan(oka)t nézni, s oda azonnal átköltözni. A nyitvatartási időn túl érkező ügyfeleinket kizárólag fuvarszolgáltatásunk igénybevétele esetén áll módunkban az érkezés napján fogadni és elszállásolni. Ebben az esetben a lakót kísérő kollegánk segít a beköltözésben,  átadja az ügyfelünknek az ingatlan- és a ház kulcsait és egy garnitura ágyneműt. Ekkor lakóinknak 100 GBP/fő előleget kell fizetniük, melyről pecséttel es aláírással ellátott nyugtát adunk. Másnap (vagy a legközelebbi munkanapon) egy kollegánk elmegy a lakónkért, s behozza az irodánba. Ekkor van lehetősége az ügyfelünknek jelezni, ha a korábban elfoglalt szállás valamilyen oknál fogva nem megfelelő és szeretne másik ingatlan(oka)t is megtekinteni. A szálláshely kiválasztása után kerül sor a lakásbérleti szerződés megkötésére. Az ekkor fizetendő összegből jóváírásra kerül a korábban befizetett előleg.

 • Konkrét szállás foglalása esetén (ügyfelünk konkrét ingatlant foglalt le): a megérkezés napján az adott ingatlan megtekinthető és amennyiben a leendő bérlő megfelelőnek találja azonnal költözhető. Amennyiben az előre lefoglalt szállás mégsem nyeri el ügyfelünk tetszését elérhető ingatlanjaink közül szabadon választhat. 

 

Költözés házainkon belül

Házainkon belül bármikor lehetőség van átköltözni egyik ingatlanból a másikba, akár egyik napról a másikra is, amennyiben valakinek nem felelne meg az érkezésekor elfoglalt szállás, vagy bármilyen okból kifolyólag szeretne lakhelyet váltani. A költözési szándékot személyesen és bármely elérhetőségünkön is lehet felénk jelezni az új szállással szembeni preferenciák megadásával. Egyik házunkból egy másikba költözés esetén a költözés ingyenes lakóink számára. Új ingatlanba költözés esetén a korábbi lakásbérleti szerződés megszűnik és újabb szerződés kötésére lesz szükség. Az új szerződés már az új lakcímre fog szólni,az ott fizetendő lakbért és az arra az ingatlanra vonatkozó adatokat fogja tartalmazni. A korábban (az előző lakhelyre befizetett) utolsó két heti lakbért minden lakónk "viszi magával". Ez azt jelenti, hogy 1., cégünkön belüli költözés esetén nem kell felmondást adni felénk, és a két utolsó heti lakbér sem kerül lelakásra. 2., Az új szerződés megkötésekor leellenőrizzük, hogy az új helyen a régihez képest kevesebb vagy több a lakbér. Amennyiben a lakbér az új helyen kevesebb, mint a régin, akkor a lakbérkülönbözetet beszámítjuk a következő fizetendő lakbérbe az utolsó két heti lakbérben keletkezett különbséggel együtt. Amennyiben az új helyen a lakbér drágább, mint a régi helyen, akkor az új lakásbérleti szerződés megkötésekor a két utolsó heti lakbér össyegét ki kell egészíteni az új lakbérnek megfelelően.

Ingatlanok felszereltsége

 • Az osztott (nem egyben, hanem szobánként bérbeadott) ingatlanok és a stúdiólakások bútorozottak és  felszereltek. A házakban minden olyan háztartási eszköz megtalálható, ami alapvetően szükséges a normál életvitelhez.  Minden lakásban van mosógép, porszívó, vasaló, a konyhákban kombinált hűtőszekrény, tűzhely, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, vízforraló, főzőedények, tányérok, poharak, evőeszközök és egyéb, étkezéshez, főzéshez és takarításhoz szükséges felszerelések.

 • Az önállóan bérbeadott ingatlanok lehetnek bútorozottak és bútorozatlanok is. 

 

Internet

Minden ingatlanunkban ingyenes, 24 órás, vezeték nélküli internet-hozzáférést biztosítunk. (Számítógépről/laptopról mindenkinek magának kell gondoskodnia!)

 

TV Licence

Az Egyesült Királyságban az élő adás használatakor TV licence fizetendő. A díjat nem csak TV használatakor, hanem minden olyan esetben fizetni kell, amikor élő adást szeretnénk nézni és/vagy a BBC programmjait szeretnénk nézni vagy letölteni.

Ingatlanjainkat TV készülékkel nem látjuk el és házainkban a TV licence minden esetben a lakók felelősége. 

 

Bérlemény felmondása és kiköltözés

Felmondás: a bérlőinkel kötött lakásbérleti szerződés értelmében amennyiben egy bérlőnk szeretne kiköltözni az általa bérelt szálláshelyről két héttel a tervezett kiköltözése előtt köteles jelezni felénk kiköltözési szándékát. Ez a felmondás. A felmondás megadható írásban és szóban, személyesen, emailen vagy egyéb elérhetőségeink. A két hét felmondási idő alatt a kiköltöző lakónak már nem kell lakbért fizetnie, mert a beköltözésekor befizetett "utolsó két heti lakbér"-t  írjuk jóvá számára.

Kulcsok leadása és a kulcsdíj visszafizetése: a kulcsokat legkésőbb a kiköltözés napján déli 12 óráig kell leadni irodánkban a kiköltöző lakó(k)nak. Amennyiben lakó(i)nk hétvégén költözik ki a bérleményből, akkor a következő munkanapon (általában, hétfő) déli 12 óráig kell leadni a kulcsokat. A kulcsok leadásakor a kulcsdepozitot (£12/fő) visszatérítjük kiköltöző lakóink számára.Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a kiköltözés akkor végleges, ha a kulcsokat is megkaptuk a kiköltözés napján déli 12 óráig vagy amennyiben a kiköltözés hétvégére esik, akkor az azt követő hétfőn déli 12 óráig. A kulcsok kiköltözést követő mielőbbi leadása alapvető fontosságú, mert a bérlés addig fennáll, amíg a kulcsokat meg nem kapjuk a kiköltözött bérlőnktől. A kulcsok leadása nélkül az adott ingatlant nem tudjuk újból bérbeadni. Ebből kifolyólag nem tudunk olyat elfogadni, hogy a kulcsokat néhány nap/hét múlva juttatja vissza a kiköltözött bérlőnk. Ilyen esetben a lakbért a kulcsok leadásának napjáig köteles fizetni a bérlő.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS SZÁLLÁSFOGLALÁS:  a +442072812328-as telefonszámon.

 

Letting Base Limited [TENANT CHARGES]
As well as paying rent, as agreed (usually weekly or monthly in advance) and rent for the notice period, as agreed (usually for 2 weeks, 4 weeks or 1 month),
you will also have to pay the following:

BEFORE YOU MOVE IN:
Holding Deposit
To reserve a property before you sign the agreement. £100
It will be used as part of your rent in advance at signing the tenancy agreement.

DURING YOUR TENANCY:
Lost Keys / Security Items         As per the charge of new keys

Late Payment Interest at 3% above Bank of England Base Rate from date due

Change in the tenancy agreement £50
(e.g. changing sharers, adding a pet, etc.)
 

IF YOU HAVE ANY QUESTIONS ABOUT OUR FEES, PLEASE ASK A MEMBER OF STAFF.
Independent Redress Provided by The Property Ombudsman.

HOW TO... RENT

https://www.gov.uk/government/publications/how-to-rent