Stúdiólakás bérlése

Stúdiólakásaink 12-25nm közöti kisebb ingatlanok, melyek általában egy nagyobb ingatlanon belül helyezkednek el. Gyakran több stúdiólakás és akár egyéb típusú ingatlan is található az épületben.

Jelenleg a 2-es zónában Islingtonban es szintén a 2-es zónában, Claptonban vannak stúdiólakásaink. 

Az ilyen jellegű ingatlanok nagyon népszerűek és keresettek. Mivel mi csak korlátozott számban rendelkezünk stúdiókkal, nem mindig van ilyen kiadó lakásunk.

A stúdiók nagy előnye a szobabérléssel szemben, hogy saját fürdőszoba és konyha tartozik hozzá, így semmilyen helyiséget nem kell megosztani másokkal. Emiatt családok (főleg, 1 gyermekesek) számára is megfelelő szállást biztosítanak. 

Referencia:

Bizonyos esetekben a bérlés feltétele, hogy a leendő bérlő(k) rendelkezzen(ek) Egyesült királyságbeli  banki-, munkáltatói- és lakásbérlési igazolásokkal. A referenciálást a Good2Rent cég végzi. A referenciálás díjmentes.

Felszereltség

A stúdiólakások között található bútorozott és bútorozatlan, sőt részben bútorozott. A meghírdetett ingatlan leírása minden esetben tartalmazza a bútorozottságot.

Konyha

Ez a legtöbb esetben kis konyhasarkot és nem egy teljes különálló konyhát jelent. A konyhák felszereltsége változó - előfordulhat olyan, ami teljesen felszerelt és olyan is, ami tartalmaz bizonyos konyhai felszerelést, és olyan is, ami teljesen üre.

Hűtőszekrény (általában , egy kisméretű hűtő) és főzőlap/tűzhely mindegyik stúdióban van.

Mosógép/ruhaszárítógép 

A mosógép általában a ház egy közös pontján helyezkedik el és más stúdiókkal közös használatban áll. Előfordulhat olyan stúdió, ahol saját használatú mosogép és ruhaszárítógép is van, de nem ez az általános.

Ruhaszárítógép nem mindenütt van, de ahol igen, ott vagy mosó-szárító gépről van szó, vagy külön ruhaszárító van, ami a közös helyiségben található és a többi stúdióval közös használatú.