Egyéb szolgáltatások

Az ingatlanok bérbeadása mellett fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinknek olyan egyéb, INGYENES szolgáltatásokat is kínáljunk, melyek segítséget nyújtanak a londoni élet megalapozásához és azt követően is.

  • segítség az önéletrajz elkészítésében

Az ügyfeleink által elkészített angol nyelvű önéletrajzot mi átnézzük, s amennyiben úgy ítéljük meg, hogy az itt használt és elvárt önéletrajzi formáktól eltér az ügyfelünk által készített angol nyelvű önéletrajz, javaslatot teszünk javításra. Amennyiben ügyfelünk elfogadja a javaslatokat, akkor ezeknek megfelelően javítjuk az önéletrajzot.

Mindenképp érdemes már a kiérkezés előtt igénybe venni ezt a szolgáltatásunkat, mert így a megérkezést követően már csak az angol címüket és telefonszámukat kell beírni, s azonnal lehet kezdeni a munkakeresést.

Reményeink szerint, ez a változtatás hozzájárul lakóink minél előbbi sikeres munkábaállásához! Mindazon ügyfeleink, akik már korábban leadták szállásfoglalásukat élhetnek ezzel a lehetőséggel.

A szolgáltatás keretében a leendő lakóink által elkészített angol nyelvű önéletrajzot átnézzük, s amennyiben nem felel meg teljes egészében az angol önéletrajzírási szabályoknak, javaslatot teszünk változtatásra. Amennyiben ügyfelünk egyetért, elvégezzük a szükséges módosítást.

Önéletrajzminta egy kicsit lejjebb, itt az oldalon található. Az önéletrajz formája szabadon választott, nem kell az általunk csatolt mintával megegyeznie, a lényeg, hogy jól tagolt és áttekinthető legyen, a személyes adatok közül csak a nevet, címet, email címet és telefonszámot, a karriertörténetet (a betöltött pozícióban végzett feladatokat)és az iskolai végzettségeket tartalmazza.  

Fontos, hogy az önéletrajz legyen

- jól áttekinthető,

- pozitív,

- rövid (1-2 oldalnál nem hosszabb;  bizonyos esetekben azonban, indokolt lehet  a két oldalnál hosszabb önéletrajz is.),

- kizárólag valós adatokat tartalmazzon,

- emelje ki a jelentkező erősségeit és elért eredményeit, valamint, keltsen jó benyomást a munkakeresőről.

Az alap forma a következőket tartalmazza:

- Személyes adatok közül a név, cím, telefonszám és email cím. Születési dátumot, nemzetiséget és egyéb személyes adatot, a diszkrimináció elkerülése vegett NEM KELL és NEM JAVASOLT feltüntetni,

- „Personal Profile”, mely a jelentkező legjobb tulajdonságait emeli ki. Erre a részre érdemes különös hangsúlyt fektetni, mivel ezzel tudja a jelentkező „eladni” magát.

- Karrier történet, a legutóbbi munkával kezdve és kronológiailag visszafele haladó sorrendben. Fel kell tüntetni a dátumot, a cég nevét,  a várost és országot, a betöltött pozíciót és pontokba szedve a pozícióban végzett munkafeladatokat! Érdemes legaláb 3-6 pontban felsorolni a végzett feladatokat.

- A pályázott pozícióhoz vágó korábbi munka során elért eredmények, sikerek.

- Iskolai végzettségek felsorolása a legmagasabb végzettseggel kezdve a középfokú végzettségig bezaróan. Általános iskolát nem kell feltüntenti! Fel kell tüntetni az iskola nevét, a várost és országot, ahol az iskola található és a megszerzett végzettséget!

- Érdeklődési kör, amennyiben a pályázott pozíció szempontjából fontos.