Szállás

Szállás

Általános tájékoztató

Szállásaink London északi, észak-keleti, valamint észak-nyugati területein helyezkednek el, főként a 2,3,4-es zónákban, tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyeken. A szállások 3-10 szobás házakban/lakásokban vannak. A konyhákat, fürdőszobákat es az ingatlanhoz tartozó egyéb helyiségeket a lakók közösen használják. A szobák egy, illetve kétszemélyesek, ezenkívül lehetőség van ún. studiólakások bérlésére is.

Amennyiben frissen érkezett lakóink legkésőbb délután 4 óráig irodánkba érkeznek, (kollegáink elérhetőségének függvényében) lehetőségük van még a beköltözés előtt elérhető ingatlan(oka)t nézni, s kiválasztani, hogy melyikbe szeretnének beköltözni. A délután 4 óra után érkező lakóink egy általunk kiválaszott ingatlanban kerülnek elhelyezésre az érkezés ejszakájára, és másnap lesz lehetőségük más elérhető  ingatlan(oka)t nézni, s oda azonnal átköltözni. A nyitvatartási időn túl érkező ügyfeleinket kizárólag fuvarszolgáltatásunk igénybevétele esetén áll módunkban az érkezés napján fogadni és elszállásolni. Ebben az esetben a lakót kísérő kollegánk segít a beköltözésben,  átadja az ügyfelünknek az ingatlan- és a ház kulcsait és egy garnitura ágyneműt. Ekkor lakóinknak 100 GBP/fő előleget kell fizetniük, melyről pecséttel es aláírással ellátott nyugtát adunk. Másnap (vagy a legközelebbi munkanapon) egy kollegánk elmegy a lakónkért, s behozza az irodánba. Ekkor van lehetősége az ügyfelünknek jelezni, ha a korábban elfoglalt szállás valamilyen oknál fogva nem megfelelő és szeretne másik ingatlan(oka)t is megtekinteni. A szálláshely kiválasztása után kerül sor a lakásbérleti szerződés megkötésére. Az ekkor fizetendő összegből jóváírásra kerül a korábban befizetett előleg.

 

A lakásbérleti szerződés megkötését követően (általában, a beköltözés másnapján) a következő, ingyenes szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére:

  • tanácsadás az elhelyezkedéshez
  • segítség az önéletrajz elkészítésében
  • N.I szám interjúra időpontkérés
  • tájékoztatás a  bankszámlanyitás lehőségeiről és jelentkezési lap átadása, szükség esetén, segítség a nyomtatvány kitöltésében.

 Az elhelyezkedésben való segítségnyújtásról bővebb információ található  a weboldalunkon a "munkavállalás" menüpont alatt!

Házainkon belül bármikor lehetőség van átköltözni egyik ingatlanból a másikba, akár egyik napról a másikra is, amennyiben valakinek nem felelne meg az érkezésekor elfoglalt szállás, esetleg közelebb szeretne lakni a munkahelyéhez.

Lakásaink bútorozottak és  felszereltek. Az ingatlanokban minden olyan háztartási eszköz megtalálható, ami alapvetően szükséges a normál életvitelhez.  Minden lakásban van mosógép, porszívó, vasaló, a konyhákban kombinált hűtőszekrény, tűzhely, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, vízforraló, főzőedények, tányérok, poharak és evőeszközök.

Minden ingatlanunkban ingyenes, vezeték nélküli internet-hozzáférést biztosítunk (PC-ről, laptopról mindenkinek magának kell gondoskodnia).

 

Szállásfoglalás:

Irodáinkban személyesen és emailen keresztül is leadható.  A regisztrációhoz a következő adatok szükségesek:

érkező(k) neve - (kiskorú és fiatalkorú érkező életkorát kérjük feltüntetni)

érkezés ideje

esetleges fuvarigény megjelölése  (érkezési idő és érkezési hely /repülőtér, vonat- vagy buszállomás, egyéb helyszín ahová  a fuvart kéri az utas/  megjelölése)

kért szállás típusa és különleges igény megjelölése (Felhivjuk mindenki figyelmét, hogy ezeket a kéréseket csak és kizárólag az elérhetőség függvényében áll módunkban teljesíteni. Abban az esetben, ha a beköltözés napjára nem válik elérhetővé az ügyfelünk igényének megfelő szoba vagy studólakás, akkor ideiglenesen az elérhető szállások közül lehet választani, s amint egy megfelelő szálláshely megüresedik azonnal lehetőség van megnézni és átköltözni.)

Mobil telefonszám (mely az érkezés napján elérhető lesz)

 

Szállásfoglalást kizárólag irodáink ügyintézési/foglalási díjának befizetését követően áll módunkban rögzíteni.

A Magyarországon tartózkodó ügyfeleink a budapesti irodánkon keresztűl tudják lefoglalni szállásukat. Ebben az esetbenügyintézési díj ellenében kollegáink teljeskörű tájékoztatást nyújtanak szolgáltatásainkról, válaszolnak minden kérdésre, s a kitöltött jelentkezési lapokat megküldik a londoni irodának. Az ügyintézési díj a későbbiekben nem kerül jóváírásra. A díj befizethető személyesen, ileltve a következő bankszámlára.

 

Magyar bankszámlaadatok:

Cég neve és címe: Londoni Magyarok Szolgáltató Kft. 1067 Budapest, Eötvös utca 29. mfsz.3

Bank neve: UniCredit Bank

Bankszámlaszám: 10918001-00000040-10050004

Megjegyzés: befizető neve és foglalási dij

 

Az Egyesült Királyságban tartózkodók, illetve a korábbi ügyfeleink a londoni irodánkon keresztül is leadhatják szállásfoglalásukat. Ekkor a foglalási díj 25 GBP/fő, melyet a lakásbérleti szerződés  jóváírunk a lakásbérleti szerződés megkötésekor. A foglalási díj a lakó bérlési szándéktól való elállálása esetén nem kerül visszafizetésre. Konkrét szállás lefoglalásakor (mind  szobák, mind pedig studiólakások esetén) a foglalási díj 100 GBP/fő (kizárolag felnőttekre vonatkozik). A foglalási díj befizethető személyesen és bankszámlán keresztül is. 

Reptéri fuvar:

Fuvar a szállásfoglalással egyidőben, akár később (legkésőbb 24 órával az érkezés előtt) irodáink elérhetőségén leadható! Azon ügyfeleinket, akik a fuvarszolgáltatást nem kívánják igénybe venni, de nem érkeznek meg nyitvatartási időben, az érkezési napot követő legelső munkanapon tudjuk fogadni és elszállásolni.

Árak 1-2 főre:

- London Luton Airport:  35 GBP

- London Stansted Airport: 37 GBP

- London Heathrow Airport:  35 GBP

- London Gatwick Airport: 55 GBP

- London City Airport: 30 GBP

 

A fenti árakhoz a parkolási díj még hozzá adódik.  

- Luton, Stanstead és Heathrow és City esetén a parkolási díj £3.00/10 perc.

- Gatwicken a parkolási díj £3/30 perc).

 

Árak 3-4 főre:

- London Luton Airport:  45 GBP

- London Stansted Airport: 47 GBP

- London Heathrow Airport:  45 GBP

- London Gatwick Airport: 60 GBP

- London City Airport: 40 GBP

- Táblás várakozás minimum díja:£5.

 

A fenti árakhoz a parkolási díj még hozzá adódik.  

- Luton, Stanstead és Heathrow és City esetén a parkolási díj £2.50/15 perc [15 perc parkolási idő általában elegendő szokott lenni].

- Gatwicken a parkolási díj £3/30 perc).

 

A főbb busz és vasútállomásokról történő transzfer esetén az ár egységesen 25 GBP Észak-Londoni cím esetén. (Victoria, Waterloo, Kings Cross, Euston, Paddington... stb...)

Az itt feltűntetett reptereken kívüli érkezés esetén, egyedi árkalkuációért kérjük, hogy forduljon hozzánk bizalommal!

 

Akciók:

Mindazon új, hosszú távú bérlőnknek, akik a budapesti irodánkon keresztül foglalják le szállásukat, minden hónapban különböző kedvezményekkel kedveskedünk. Ezek a havi akcióink nem elérhetőek rövid távú lakóinknak, a londoni irodán keresztül leadott szállásfoglalások esetén.

 

Bérleti idő:

Szállásaink rövid- vagy hosszú távra bérelhetőek. Rövid távra minimum 4 éjszakától  maximum 2 hétig bérelhetőek az ingatlanjaink. Hosszú távú bérlésnek számít minden 2 hétnél hosszabb időre történő tartózkodás.

 

A bérlet feltételei rövid távú bérlés esetén:

A szállás elfoglalása előtt egy határozott idejű lakásbérleti megállapodást kötünk lakóinkkal. A bérleti szerzödes a lakó(k) által meghatározott napon lép életbe es szűnik meg. A bérlés időszaka nem lehet rövidebb 4 éjszakánál és nem lehet hosszabb két hétnél. A rövid távra szobát vagy studió lakást bérlő lakóinknak igény esetén lehetőségük van áttérni hosszú távú bérleti szerződésre.

Rövid távra beköltöző lakóink szállásdíja £30/fő/éj + kulcsszettenként £12 adminisztrációs díj, mely a kulcsok hiánytalan leadása esetén visszafizetésre kerül a kiköltöző lakó(k)nak.

A szállásdíj egy- és két személyes szobákban, illetve stúdiólakásban való elhelyezésre vonatkozik.

 

A bérlés feltétele hosszú távú bérlés esetén:

A szállás elfoglalása előtt 6 hónapos névre szóló szerződést kötünk lakóinkkal, AMI kéthetes felmondási idővel bármikor felbontható (akár az első 6 hónap alatt is).  Ennek megfelelően, lakóinknak 2 héttel a tervezett kiköltözésük előtt jelezniük kell kiköltözési szándékukat. A lakásbérleti szerződes felmondása esetén az utolsó két hét lakbért már nem kell kifizetni, hiszen az a beköltözéskor már előre rendezve lett. A szerződés 6 hónap után automatikusan megújul, így nem kell meghosszabbítani vagy újraírni.  A lakó(k) másik ingatlanunkba költözése esetén  új lakásbérleti szerződés kötése szükséges.

Beköltözéskor lakóinknak  egy hét lakbért, az utolsó két heti lakbért, egyszeri £61 adminisztrációs díjat kell előre kifizetni, melyből £12 a kulcsok hiánytalan leadása esetén visszafizetésre kerül a kiköltözéskor minden lakónak.

 

Ágynemű:

Hosszú távú lakóinknak az adminiszrációs díj magában foglal egy új, teljes ágyneműszettet huzattal, így ezt sem kell otthonról hozni a kiérkezőknek.  A teljes ágyneműszett a lakó tulajdona lesz, ezért elköltözés esetén nem kell ezt cégünknek visszaszolgáltatni. Rövidtávra érkező lakóinknak is ingyenesen biztosítunk tiszta ágyneműszettet huzattal.

 

Áraink:

  • - Egy másik személlyel megosztott szoba(twin): £75-£110/fő/hét
  • - Franciaágyas szoba (double): £150-£220/hét/szoba
  • - Egyszemélyes szoba(single): £96-£150hét
  • - Studió lakás(garzon): £170-£250/hét

(Az árak az összes közüzemi számla díját – rezsit tartalmazzák!)

Budapesti irodánkban személyesen érdeklődhet szállásaink és egyéb szolgáltatásaink felöl!

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS SZÁLLÁSFOGLALÁS: 003630/972-1222 vagy 003630/444-66-44 és a +442072812328-as telefonszamon.

Bejelenetkezés