Az irodánk megközelítése

Irodánk és a leendő szálláshely megközelítésének módját mindenki maga választhatja meg. A repülőterek és London között különböző busz-, vonat- és metrójáratok közlekednek, melyekkel viszonylag egyszerűen be lehet jutni a városba, valamint 24 órás reptéri autós szolgáltatásunk  is elérhető mindazon leendő lakóink számára, akik olcsó, gyors és kényelmes megoldást keresnek úticéljuk eléréséhez Ezen szolgáltatásunk keretében lakóinkat felvesszük a repülőtéren/busz-vagy vonatállomáson, s irodánkba szállitjuk. A fuvardíj az érkezési helytől és az érkezők létszámától függ. Több, egymástól független lakónk, egyidejű érkezése (és egyazon autóval történő szállítás) esetén az egyéni díjakból 20% kedvezményt biztosítunk!

Irodánkból minden újonnan érkező lakónkat (függetlenül attól, hogy igénybe veszi-e a fuvarszolgáltatásunkat) ingyenesen a szálláshelyre viszünk.

Luton Airport

Vonattal: A terminálon kívül, a buszpályaudvaron egy kék színű, ún. "Shuttle Bus"-t kell keresni. Ez egy ingyenes járat a reptéri terminál és a vonatállomás között, ami egyébként gyalogosan nem közelíthető meg. 'Luton Airport Parkway' állomásról kb. 10-15 percenként jár a Thameslink/First Capital connect/ vonat (www.firstcapitalconnect.co.uk). Itt kell felszállni a London-King's Cross/St Pancras felé közlekedő vonatra, King's Cross-nál át kell szállni a Picadilly Line nevű metróra észak felé, és utazni vele a Holloway Road station-ig. A felszínre érve az utca megálló felöli oldalán, kb.8 perces séta után a 487-es szám alatt megtalálja az irodát. 

Busszal: Szintén a reptéri termiálon kívüli buszpályaudvaron található a zöld színű Green Line elnevezésű busz (www.greenline.co.uk), amivel egy-másfél óra alatt be lehet érni London belvárosába, a Victoria Sation-re. Erről az állomásról, követve a megfelelő metróvonalakat, az előzőkben leírtakhoz hasonlóan kell folytatni az utazást a Holloway Road felé, majd onnan a már ismert módon lehet eljutni az irodába.

Stansted Airport

Vonattal: A csomagfelvétel után követni kell a vonatállmást (Trains) jelző táblákat. London-Liverpool Street állomás es Stansted Airport között a Stansted Express vonat (www.stanstedexpress.com) 15-30 percenként közlekedik. A Liverpool Street station-ről egy átszállással könnyen el lehet jutni a Holloway Road-ra.
Busszal: A terminálon kívül, a buszpályaudvaron a National Express   A6 vagy a Terravision Stansted-Victoria jelzésű buszokat kell keresni (www.nationalexpress.com). Mindkét járat a Victoria Station-re érkezik be, de az utóbbi köztes megállások nélkül éri el a célállomást. A Victoria-rol a már ismert módon kell folytatni az utazást az iroda felé.

Gatwick Airport

Vonattal: A közvetlenül a reptéri terminálok mellől induló Gatwick Express szintén a Victoria Station-re fut be, a vonatok 15 percenként közlekednek (www.gatwickexpress.co.uk).     
BusszalA National Express Gatwick Airport-ról is indít járatokat Londonba, melyeknek szintén a Victoria Station a végállomása.

Heathrow Airport

Metróval: Erről a reptérről a legegyszrűbb eljutni irodánkba; Hethrow Airport 1-2-3-as termináljai a Picadilly  metróvonal egyik végálomása, és ugyanezen a vonalon található a Holloway Road megálló is.